Brochure

   
Leverandør af:

Kloakering


Alt inden for kloakering

Hos Nyrup Plast fører vi et bredt sortiment af alt inden for kloakering. Vi har et stort udvalg af produkter fra anerkendte mærker, blandt andre Wavin, Kaczmarek, ACO, Evopipes, Jotiflex, Uponor, Blücher, Kessel og Ria – alle med de korrekte certificeringer. Vi tilbyder rør og fittings i alle størrelser og materialer lige fra PP, PEH og PVC til rustfrie rør og støbejernsrør. Vi leverer også både standard- og specialbyggede pumpebrønde samt gulvafløb, rottesikring og højtvandslukkere til private og erhverv – kort sagt alt, hvad du skal bruge fra jordoverfladen og ned.

Har du brug for rådgivning?

Vores kompetente og fagudannede medarbejdere står altid klar til at tilbyde dig professionel rådgivning om alt inden for kloakering. Vi har ekspertisen i huset og vejleder gerne om udformning og dimensionering i forbindelse med både store og små byggeprojekter og kloakering. Det gælder alt fra byggemodning, separering af kloaksystemer, nyetablering til mindre kloakrenoveringer.

Vi er med fra start til slut

Vi deltager gerne lige fra projektstart og kan også bidrage med vejledning om konkret udformning senere i projektforløbet. Det er din garanti for, at du får en professionel samarbejdspartner gennem hele dit bygge- eller renoveringsprojekt.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med kloakering, så kontakt os i dag på telefon 57 80 31 00 eller email info@nyrupplast.dk. Ønsker du et tilbud på et specifikt produkt eller et projekt, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om netop din opgave. Du er naturligvis også meget velkommen til at kigge forbi vores lager på Kannikevej 1 i Nyrup. Vi leverer primært til kunder på Sjælland, Lolland Falster samt resten af Østdanmark. Besøg også vores nye afdeling i Hvidovre, der servicerer kunder bosat i Storkøbenhavn. Vi leverer specialvarer til København, Aarhus, Aalborg, Aarhus samt resten af Danmark og Norden.

Hos nyrup plast tilbyder også et stort sortiment indenfor både afvanding og drænrør samt vandforsyning, og har derudover stor ekspertise indenfor både spildevandsbehandling og regnvandsanlæg.

Kaczmarek

Filtype: PDF

Hent fil
Anger ultra rib2 PP SN10 ID

Filtype: PDF

Hent fil
Uponor

Filtype: PDF

Hent fil
Justerbare fittings - Jotiflex

Filtype: PDF

Hent fil
Overgangsløsninger & manchetter

Filtype: PDF

Hent fil
Gulvafløb

Filtype: PDF

Hent fil
Højvandslukkere og kontraventiler

Filtype: PDF

Hent fil
Rottesikring

Filtype: PDF

Hent fil
PEH & rustfri afløbsrør

Filtype: PDF

Hent fil