Brochure

   
Leverandør af:

Spildevandsbehandling


Mangler du hjælp til spildevandsbehandling?

Hos Nyrup Plast tilbyder vi alle varianter af spildevandsbehandling og kloakering i det åbne land. Spildevandsbehandling er en proces, hvor forurenende stoffer fjernes fra det vand, der udledes fra landets bygninger. Ved spildevandsbehandling anvendes der flere forskellige processer, som tilsammen har til formål at fjerne de forurenende stoffer i vandet. Vi tilbyder et stort udvalg af komponenter og produkter til spildevandsbehandling, heriblandt udskillere, og udfører også nedsivningstekst samt geologiske analyser.

Alt i tanke, pumper og renseanlæg

Spildevandsbehandlingsprocesserne varierer fra simple tanke med bundfældning til de mere avancerede renseanlæg. Behandlingen af spildevandet har flere formål, blandt andet at udskille fedt, olie og sand fra spildevandet. Hos Nyrup Plast har vi et bredt sortiment af både pumper og pumpebrønde fra anerkendte mærker som BOKN, Grundfos, Flygt og Sydvesta. Vi tilbyder også et stort udvalg af samletanke, bundfældnings-/septiktanke, forskellige typer udskillere – bl.a. fedtudskillere og olieudskillere – sandfang, glasfibertanke og minirenseanlæg fra producenter som Watersystems, Traidenis, Wavin og Neutra.

Mange års erfaring

Vores mangeårige erfaring inden for spildevandsbehandling er opbygget igennem 25 års rådgivning af kommuner, forsyningsselskaber og kloakmestre over hele landet. Vi har været forrest i feltet siden 1990’erne og har været med til at implementere og udvikle lovgivningen i takt med, at der er kommet større viden på området. Vi er desuden Danmarks eneste leverandør af biologiske rensningsanlæg fra NATURren. Vi tilpasser altid de konkrete løsninger til kundens behov, så du får præcis den løsning, der passer til dit projekt.

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores udvalg af forskellige udskillere, samt hvordan vi kan rådgive dig om spildevandsbehandling, så kontakt os på telefon 57 80 31 00 eller email info@nyrupplast.dk. Du er også meget velkommen til at kigge forbi vores lager på Kannikevej 1 i Nyrup. Vi leverer primært til kunder på Sjælland, Lolland Falster samt resten af Østdanmark. Besøg også vores nye afdeling i Hvidovre, der servicerer kunder i hele København. Derudover lever vi til Aarhus, Aalborg, Odense og resten af Danmark og hele Norden.

Mangler du hjælp eller rådgivning indenfor afvanding, regnvandshåndtering, kloakering eller vandforsyning, så kontakt nyrup plast idag.

Gråvandshåndtering - Genbrug badevand til toiletskyl

Filtype: PDF

Hent fil
Pumper & Pumpebrønde

Filtype: PDF

Hent fil
Samletanke

Filtype: PDF

Hent fil
Biologisk minirenseanlæg

Filtype: PDF

Hent fil
Bundfældnings / septiktanke

Filtype: PDF

Hent fil
Olieudskillere

Filtype: PDF

Hent fil
Fedtudskillere

Filtype: PDF

Hent fil
Sandfang / Slamfang for fedt og olieudskillere

Filtype: PDF

Hent fil
Store og specielle glasfibertanke

Filtype: PDF

Hent fil
Geotekniske jordanalyser

Filtype: PDF

Hent fil