Brochure

   
Leverandør af:

Drænrør & afvanding


Vi er eksperter i drænrør og afvanding – til landbrug, bolig og industri m.m.

Hos nyrup plast har vi stor ekspertise inden for drænsystemer – både i forbindelse med husbyggeri, landbrug, golf- og fodboldbaner samt motorvejs- og jernbanebyggeri. Vi har mere end 60 års erfaring med afvanding og har bidraget som leverandør og rådgiver på anlæggelsen af en stor del af det danske vej- og banenet.

Stort sortiment af drænrør

Vi fører et stort sortiment af drænrør i anerkendte modeller fra blandt andre Fränkische. Vi kan levere rullelængder og faste længder til både lavklassebelastning og høj belastning fra mærker som EvoDrain, Uponor, Strabusil, Stormpipe og RailPipe. Vi har desuden et stort udvalg af brønde fra Fränkische og kan levere både standard- og specialbyggede brønde som MTV brønde.

Levering til landbrug, bolig og industri

Hos nyrup plast har vi stor respekt for landbruget og er lagerførende i rørtyper, der egner sig særlig godt til dræning af marker. Vi tilbyder et bredt sortiment i såvel rulledræn med og uden bevikling (geotekstil eller kokos) som dobbeltvæggede drænrør i 3 eller 6 meters længde (top- eller fuldslidset) fra EvoDrain og Fränkische. Vi tilbyder også omfangs- og rulledræn til dræning rundt om privatboliger og industribygninger. Vi bevikler selv drænrør på bestilling. Det er din garanti for, at du får præcis det produkt, du har brug for.

Rail-pipe dræn SN16

Filtype: PDF

Hent fil
Anlægsbrønde (MTV brønde)

Filtype: PDF

Hent fil
Evopipes

Filtype: PDF

Hent fil
Strabusil dræn SN4

Filtype: PDF

Hent fil
Stormpipe & Aquapipe dræn SN8

Filtype: PDF

Hent fil
Fränkische anlægsrør & dræn

Filtype: PDF

Hent fil