Referencer

Anlægsprojekter

Nyrup Plast A/S har flere referencer og er med som udvikler og deltager på rådgivers side i en lang række kommunale anlægsprojekter landet over. Vi er altid på forkant med udviklingen på vores felt og er især stærke inden for miljørigtige løsninger på regn- og spildevandshåndtering. Vi har blandt andet været med til at udvikle et patenteret vertikalt filter til opsamling af regnvand.
Carlsbergbyen

Carlsberg City regnvandsbassin


Se reference

Nyrup plast case

Frederiksværk Havn


Se reference

carlsbergbyen

Skybrudssikring af vejtræer


Se reference

caralsbergbyen

Regnvandsbassin i Greve


Se reference

regnvandsdren

Nyrup – KLP Rigofill 2020


Se reference

Koege station

Køge Nord 2019


Se reference

Custom projekter

Moderne anlægsprojekter bliver stadig mere specialiserede. Derfor er det vigtigt, at vi bliver inddraget tidligt i projektforløbet, helst inden den første streg bliver slået på tegningen. Vi kan bidrage med viden om, hvordan vores standardvarer kan anvendes bedst muligt – og vi kan være med til at udvikle og fremstille helt nye, unikke løsninger til konkrete projekter. Hos Nyrup Plast A/S får du både standardvarer og specialviden – og vi er ekstremt omhyggelige med vores serviceleverencer.


Custom byg

Teknisk Agentur

Hos Nyrup Plast A/S har vi det tekniske agentur på en række leverandører. Vi kan derfor med stolthed i stemmen sige, at vi kun bruger det bedste produkt på markedet, når vi løser en opgave.

Teknisk agentur