Om os - nyrup plast A/S

Om os – Nyrup Plast A/S er en sund, dansk rørgrossist med speciale i alt fra jordoverfladen og ned.

Vores tilgang er ydmyg – vi har respekt for vores kunder, og forsøger altid at yde den bedste service. Hos os får du kompetent rådgivning af et veluddannet personale, som ikke bare sælger og leverer – vi ‘nørder’ også med tingene, og kender vores produkter indgående. Vi har ekspertisen i huset til at lave en lang række beregninger, også til brug for teknisk forvaltning, og vi kan svare i dybden på de fleste spørgsmål. Vi er eksperter inden for kloakering, afvanding, regnvandshåndtering og spildevandsbehandling.

nyrup plast A/S værner om miljøet

ESG-Beskrivelse

nyrup plast A/S har altid haft fokus på den grønne omstilling. Vi har derfor også udarbejdet en beskrivelse af vores arbejde med ESG(Environment, Social, Governance). Vi mener det er vigtigt at tage ansvar på alle tre områder, og bestræber os på hele tiden at finde nye tiltag, så vi sammen kan bidrage til den grønne omstilling hele vejen rundt.

Miljørigtig produktion

Nyrup Plast A/S forhandler og producerer miljørigtige produkter, og vi sørger selvfølgelig også selv for at gøre virksomheden så grøn som muligt. Vi har halveret vores energiforbrug igennem energioptimering med bl.a. LED-belysning. Vi opsamler regnvand til toiletskyl og nedkøling i vores produktion. I dag udgør virksomhedens samlede vandforbrug godt 10 m3 om året. Vi har også en effektiv affaldssortering, hvor vi sørger for genbrug af pap, papir, plast osv.

Custom projekter

Moderne anlægsprojekter bliver stadig mere specialiserede. Derfor er det vigtigt, at vi bliver inddraget tidligt i projektforløbet, helst inden den første streg bliver slået på tegningen. Vi kan bidrage med viden om, hvordan vores standardvarer kan anvendes bedst muligt – og vi kan være med til, at udvikle og fremstille helt nye, unikke løsninger til konkrete projekter. Hos Nyrup Plast A/S får du både standardvarer og specialviden – og vi er ekstremt omhyggelige med vores serviceleverencer.,

Anlægsprojekter

Nyrup Plast A/S er med som udvikler og deltager på rådgivers side, i en lang række kommunale anlægsprojekter landet over. Vi er altid på forkant med udviklingen på vores felt. Vi er især stærke inden for miljørigtige løsninger på regn- og spildevandshåndtering. Vi har blandt andet, været med til at udvikle et vertikalt filter, til opsamling af regnvand.

nyrup plast A/S's historie siden 1953

Nyrup Plast A/S blev etableret i 1953, af en række landmænd på egnen omkring Nyrup på Midtsjælland. Idégrundlaget var anvendelse af halm, i stedet for afbrænding på markerne, hvilket på den tid var meget fremsynet. I starten af 1970’erne holdt plastrør sit indtog i Danmark, og igennem to årtier, fokuserede virksomheden en stor del af indsatsen på dræning. I 1990 solgte stifterne virksomheden til Henrik Johansen. Siden har nyrup plast været i front inden for udvikling af miljørigtige løsninger, til især regn- og spildevandshåndtering. nyrup plast påbegyndte overdragelsen til Rasmus Mørkenborg, som er søn af Henrik Johansen i 2010. Virksomheden er idag blevet opkøbt og er en del af ScanPipe.

nyrupplast familiebillede

Nyrup Plast A/S værner om miljøet og er en del af OCS.

OCS eller Operation Clean Sweep, er et vigtigt internationalt initiativ. OCS arbejder på at fjerne og forebygge al forekomst af plastråvarer i vores verdenshave, og vores natur. Ved at være en del af dette initiativ, vil Nyrup Plast A/S gøre deres, for at arbejde mod et mål om nul spild af plastgranulat.