Brochure

   
Leverandør af:

GRP rør


NYT SPÆNDENDE AGENTUR HOS NYRUP PLAST – ny spiller på markedet med GRP rør.

Nyrup plast er stolte af at kunne repræsentere Subor på det danske marked, på vegne af Endoline. Endoline og Nyrup plast kombinerer viden og styrker for nu at kunne tilbyde de fremragende GRP-produkter fra Subor her i landet.

Subor har siden 1996 specialiseret sig i glasfiberforstærkede polyester rør, der alle er designet og underkastet tests, for at imødekomme og opfylde kravene i de grundlæggende og mest omfattende internationale standarder i industrien. Siden har de opnået certifikater for ISO 9001 kvalitet, ISO 14001 miljø og OHSAS 18001 arbejdsmiljøstyringssystemer.

Med et agentur som Subor er vi leveringsdygtige i de helt store emner indenfor kvalitetsafløbs- og trykrør i størrelserne 300-4000 mm. der klarer tryk fra 1 op til 32 bar. Udover GRP (Glas Fiber Reinforced Polyester) rør, findes tætninger/pakninger der sikrer optimal tætning. De er blandt andet brugt på udsatte jordskælvs-områder.

Emnerne bruges i projekter over eller under jorden og såvel under vandet. Det gør det muligt for os hos nyrup plast at kunne levere materialer til større og tunge projekter.

Læs mere om Subor her: https://www.subor.com.tr/en

Subor - GRP rør

Filtype: Eksternt Link

Hent fil
Produktblad, Subor

Filtype: Eksternt Link

Hent fil
Produkt reklame DK

Filtype: PDF

Hent fil
GRP Dråbe rør - BP plast

Filtype: PDF

Hent fil