Subor – helt ny spiller med GRP-rør

 • af

Vi er stolte af at kunne repræsentere en hel nye spiller med GRP-rør!

På vegne af leverandøren Endoline, kan vi hos Nyrup Plast, byde vores kunder på Glasfiberforstærkede polyesterrør fra Subor, der kan bevare ydeevnen og sikre mindst 50 års levetid. Rørene bliver brugt i projekter der både er over og under vand samt tunge projekter.

De nye GRP-rør byder blandt andet på:

 • Modstandsdygtighed mod korrosion
  den glatte indvendige overflade i rørene forhindrer dannelsen af kalk og sedimenter
 • Et bredt produktsortiment i størrelser og kapacitet
  Rørene findes i størrelserne 300-4000mm og kan klare et tryk fra 1 op til 32 bar. I vores sortiment kan der også, udover vores GRP-rør, findes tætninger og slutninger, der vil sikre en hel optimal sikring. Det gør at de blandt andet er blevet brugt i områder, der er særligt udsatte for jordskælv.
 • Lethed, der gør installation hurtig og sikker
  den lave vægt sikrer blandt andet en hurtig og let installation samt mere sikker transport. De lette Subor-rør vejer kun 1/10 af beton og ¼ af stålrør. Forsendelsen af rørene sker ved hjælp af en emballage, der er indlejret og bliver dermed transporteret fra A til B uden at gøre skade på rørenes unikke hydrauliske egenskaber.
 • Hydrauliske egenskaber
  – de hydrauliske egenskaber giver stabilitet i hele levetiden. Det er de hydrauliske egenskaber der vil give modstandsdygtigheden mod korrosion. Rørenes glatte overflade betyder altså at al passage i rørene har den samme gennemstrømningshastighed. Disse særlige egenskaber i vores Subor-rør gør at de oprindelige ydeevnekriterier bevares efter op til 50 års levetid.

 

Om Subor

Siden 1996, har vores leverandør, Subor, specialiseret sig i glasfiberforstærkede polyesterrør. Gennem tiden, har disse rør gennemgået tests og designoptimering, således at kravene fra industriens internationale standarder er blevet opfyldt. Desuden har firmaet fået certificering i ISO 9001 kvalitet, ISO 14001 miljø, samt OHSAS 18001 arbejdsmiljøstyringssystemer.

Du kan se vores sortiment af GRP-rør og hente Subor-produktblad her 

store roer
nyrup plast case